Nabeschouwing Olympique Marseille - Bayern München (0-2) || Champions League 2011/2012

Woensdag 28 maart 2012 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Olympique Marseille het woensdag 28 maart 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bayern München.

Via de Olympique Marseille - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Marseille - Bayern München (0-2)

Het Champions League duel tussen Olympique Marseille en Bayern München is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 44e minuut dacht FC Bayern München op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Gómez. Helaas voor FC Bayern München werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut was het FC Bayern München dat via A. Robben dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olympique Marseille - Bayern München
LIVE Olympique Marseille - Bayern München 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Marseille - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor P. Lahm FC Bayern München
32' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor T. Kroos FC Bayern München
34' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor A. Diarra Olympique Marseille
36' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Luiz Gustavo FC Bayern München
44' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Gómez met assist van A. Robben FC Bayern München
63' Wissel FC Bayern München Wissel A. Tymoschuk voor T. Kroos FC Bayern München
64' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor S. MBia Olympique Marseille
68' Wissel Olympique Marseille Wissel Brandão voor M. Amalfitano Olympique Marseille
69' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt A. Robben met assist van T. Müller FC Bayern München
70' Wissel FC Bayern München Wissel B. Schweinsteiger voor T. Müller FC Bayern München
71' Wissel Olympique Marseille Wissel B. Cheyrou voor A. Diarra Olympique Marseille
78' Wissel FC Bayern München Wissel D. Pranjic voor F. Ribéry FC Bayern München
82' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor B. Schweinsteiger FC Bayern München
89' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor D. Alaba FC Bayern München