Nabeschouwing Borussia Dortmund - Málaga (3-2) || Champions League 2012/2013

Dinsdag 9 april 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2012/2013 neemt Borussia Dortmund het dinsdag 9 april 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Málaga.

Via de Borussia Dortmund - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia Dortmund - Málaga (3-2)

Het Champions League duel tussen Borussia Dortmund en Málaga is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Borussia Dortmund. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van Joaquín. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Borussia Dortmund dat via R. Lewandowski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Eliseu dacht na 82 minuten te scoren voor Málaga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde Borussia Dortmund via M. Reus, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist Borussia Dortmund via Felipe Santana de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Borussia Dortmund - Málaga
3
2
LIVE Borussia Dortmund - Málaga 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia Dortmund - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor S. Bender Borussia Dortmund
25' Doelpunt Málaga Doelpunt Joaquín met assist van Isco Málaga
40' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt R. Lewandowski met assist van M. Reus Borussia Dortmund
60' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor M. Schmelzer Borussia Dortmund
62' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Jesús Gámez Málaga
72' Wissel Borussia Dortmund Wissel J. Schieber voor J. Blaszczykowski Borussia Dortmund
73' Wissel Borussia Dortmund Wissel N. Sahin voor S. Bender Borussia Dortmund
74' Wissel Málaga Wissel Eliseu voor Duda Málaga
82' Doelpunt Málaga Doelpunt Eliseu met assist van Júlio Baptista Málaga
83' Wissel Málaga Wissel R. Santa Cruz voor Júlio Baptista Málaga
86' Wissel Borussia Dortmund Wissel M. Hummels voor I. Gündogan Borussia Dortmund
87' Wissel Málaga Wissel Portillo voor Joaquín Málaga
88' Gele kaart Málaga Gele kaart voor J. Toulalan Málaga
91' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt M. Reus met assist van Felipe Santana Borussia Dortmund
93' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt Felipe Santana met assist van J. Schieber Borussia Dortmund
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia Dortmund - Málaga
Opstellingen Borussia Dortmund - Málaga

Voorbeschouwing Borussia Dortmund - Málaga

Borussia Dortmund en Málaga spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Borussia Dortmund en Málaga in de Champions League vond plaats op 3 april 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.