Nabeschouwing Fenerbahçe - Vaslui (1-1) || Champions League 2012/2013

Woensdag 1 augustus 2012 - 20:45 uur

In de Champions League 2012/2013 neemt Fenerbahçe het woensdag 1 augustus 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Vaslui.

Via de Fenerbahçe - Vaslui live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Vaslui (1-1)

De Champions League 2012/2013 wedstrijd tussen Fenerbahçe en Vaslui geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 75e minuut dacht Vaslui op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Antal. Helaas voor Vaslui werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Fenerbahçe dat via B. Irtegün dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Vaslui
1
1
LIVE Fenerbahçe - Vaslui 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Vaslui teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Korkmaz Fenerbahçe
27' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Cristian Baroni Fenerbahçe
44' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Alex Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Topuz voor S. Sentürk Fenerbahçe
60' Wissel Vaslui Wissel S. Sburlea voor N. Stanciu Vaslui
62' Wissel Fenerbahçe Wissel C. Erkin voor M. Stoch Fenerbahçe
75' Doelpunt Vaslui Doelpunt L. Antal Vaslui
79' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Sow voor M. Topal Fenerbahçe
81' Wissel Vaslui Wissel R. Costin voor M. Niculae Vaslui
83' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor B. Irtegün Fenerbahçe
83' Gele kaart Vaslui Gele kaart voor S. Sburlea Vaslui
88' Wissel Vaslui Wissel V. Buhaescu voor L. Antal Vaslui
90' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt B. Irtegün met assist van Alex Fenerbahçe