Nabeschouwing KR - HJK (1-2) || Champions League 2012/2013

Dinsdag 24 juli 2012 - 21:15 uur

KR - HJK

In de Champions League 2012/2013 neemt KR het dinsdag 24 juli 2012 om 21:15 uur in eigen huis op tegen HJK.

Via de KR - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KR - HJK (1-2)

Het Champions League duel tussen KR en HJK is geëindigd in een 1-2 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 66e minuut dacht HJK op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Sadik. Helaas voor HJK werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het HJK dat via M. Lindström dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Atlason dacht na 74 minuten te scoren voor KR, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken KR - HJK
1
2
LIVE KR - HJK 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KR - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel HJK Wissel R. Schüller voor A. Okkonen HJK
40' Gele kaart KR Gele kaart voor Haukur Hauksson KR
48' Gele kaart KR Gele kaart voor A. Sigurjónsson KR
59' Wissel HJK Wissel R. Lod voor R. Schüller HJK
66' Doelpunt HJK Doelpunt B. Sadik HJK
66' Gele kaart KR Gele kaart voor B. Sigurdsson KR
67' Wissel KR Wissel T. Ragnarsson voor B. Jonsson KR
70' Wissel KR Wissel B. Gudjónsson voor B. Sigurdsson KR
70' Wissel HJK Wissel A. Pelvas voor S. Sorsa HJK
72' Doelpunt HJK Doelpunt M. Lindström HJK
74' Doelpunt KR Doelpunt E. Atlason KR
90' Gele kaart KR Gele kaart voor G. Sigurdarson KR
90' Gele kaart HJK Gele kaart voor B. Sadik HJK
90' Wissel KR Wissel M. Lúdvíksson voor Haukur Hauksson KR
Video hoogtepunten en samenvatting KR - HJK
Opstellingen KR - HJK

Voorbeschouwing KR - HJK

KR en HJK spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen KR en HJK in de Champions League vond plaats op 17 juli 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor HJK. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is HJK favoriet. 1 keer wist de ploeg van KR te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor KR. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.