Nabeschouwing Motherwell - Panathinaikos (0-2) || Champions League 2012/2013

Dinsdag 31 juli 2012 - 20:45 uur



In de Champions League 2012/2013 neemt Motherwell het dinsdag 31 juli 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Panathinaikos.

Via de Motherwell - Panathinaikos live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Panathinaikos (0-2)

Het Champions League duel tussen Motherwell en Panathinaikos is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Panathinaikos. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 14e minuut dacht Panathinaikos op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Christodoulopoulos. Helaas voor Panathinaikos werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het Panathinaikos dat via C. Mavrias dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Motherwell - Panathinaikos
LIVE Motherwell - Panathinaikos 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Panathinaikos teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt L. Christodoulopoulos Panathinaikos
67' Wissel Panathinaikos Wissel K. Katsouranis voor S. Marinos Panathinaikos
74' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor Zeca Panathinaikos
75' Wissel Panathinaikos Wissel C. Mavrias voor Toché Panathinaikos
76' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt C. Mavrias met assist van I. Sissoko Panathinaikos
79' Wissel Motherwell Wissel O. Daley voor H. Ojamaa Motherwell
85' Wissel Panathinaikos Wissel B. Fornaroli voor L. Christodoulopoulos Panathinaikos
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Panathinaikos
Opstellingen Motherwell - Panathinaikos

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Motherwell - Panathinaikos

Motherwell en Panathinaikos spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Motherwell en Panathinaikos elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Motherwell 0
Winst Panathinaikos 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Motherwell - Panathinaikos Opstelling Motherwell Opstelling Panathinaikos Live Motherwell - Panathinaikos Live Motherwell - Panathinaikos kijken Motherwell - Panathinaikos kijken Live Motherwell - Panathinaikos stream Motherwell - Panathinaikos Fox Sports Nabeschouwing Motherwell - Panathinaikos Uitslag Motherwell - Panathinaikos Statistieken Motherwell - Panathinaikos Champions League 2012/2013 Motherwell - Panathinaikos wedden Motherwell - Panathinaikos gokken Motherwell - Panathinaikos Unibet