Nabeschouwing Slovan Liberec - Shakhter Karagandy (1-0) || Champions League 2012/2013

Dinsdag 17 juli 2012 - 19:00 uur

In de Champions League 2012/2013 neemt Slovan Liberec het dinsdag 17 juli 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Shakhter Karagandy.

Via de Slovan Liberec - Shakhter Karagandy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Liberec - Shakhter Karagandy (1-0)

Het Champions League duel tussen Slovan Liberec en Shakhter Karagandy is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Slovan Liberec. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 23e minuut dacht Slovan Liberec op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Hadascok. Helaas voor Slovan Liberec werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slovan Liberec - Shakhter Karagandy
1
0
LIVE Slovan Liberec - Shakhter Karagandy 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Liberec - Shakhter Karagandy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Shakhter Karagandy Gele kaart voor M. Baizhanov Shakhter Karagandy
23' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt V. Hadascok Slovan Liberec
40' Gele kaart Shakhter Karagandy Gele kaart voor N. Vasiljevic Shakhter Karagandy
60' Gele kaart Shakhter Karagandy Gele kaart voor A. Dzidic Shakhter Karagandy
60' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Sural voor J. Blazek Slovan Liberec
65' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor L. Vácha Slovan Liberec
66' Wissel Shakhter Karagandy Wissel R. Cañas voor G. Vicius Shakhter Karagandy
75' Wissel Shakhter Karagandy Wissel Y. Tarasov voor M. Baizhanov Shakhter Karagandy
78' Wissel Slovan Liberec Wissel D. Delarge voor V. Hadascok Slovan Liberec
79' Wissel Shakhter Karagandy Wissel E. Visnakovs voor Z. Kukeyev Shakhter Karagandy
88' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor M. Bosancic Slovan Liberec