Nabeschouwing Zenit - Málaga (2-2) || Champions League 2012/2013

Woensdag 21 november 2012 - 18:00 uur

In de Champions League 2012/2013 neemt Zenit het woensdag 21 november 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Málaga.

Via de Zenit - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Málaga (2-2)

De Champions League 2012/2013 wedstrijd tussen Zenit en Málaga geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 8e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Buonanotte. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 9e minuut was het Málaga dat via S. Fernández dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Danny dacht na 49 minuten te scoren voor Zenit, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Zenit via V. Faizulin, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 95e minuut werd V. Bystrov van Zenit met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Zenit met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Málaga
2
2
LIVE Zenit - Málaga 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Málaga Doelpunt D. Buonanotte met assist van S. Fernández Málaga
9' Doelpunt Málaga Doelpunt S. Fernández met assist van R. Santa Cruz Málaga
14' Gele kaart Málaga Gele kaart voor M. Demichelis Málaga
28' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Danny Zenit
36' Gele kaart Málaga Gele kaart voor D. Buonanotte Málaga
47' Gele kaart Málaga Gele kaart voor S. Fernández Málaga
46' Wissel Málaga Wissel Weligton voor M. Demichelis Málaga
49' Doelpunt Zenit Doelpunt Danny met assist van T. Hubocan Zenit
63' Wissel Málaga Wissel Portillo voor Duda Málaga
66' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Anyukov Zenit
70' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Bruno Alves Zenit
72' Wissel Zenit Wissel V. Faizulin voor R. Shirokov Zenit
76' Wissel Málaga Wissel Juanmi voor S. Fernández Málaga
81' Wissel Zenit Wissel V. Bystrov voor A. Anyukov Zenit
86' Doelpunt Zenit Doelpunt V. Faizulin Zenit
95' Rode kaart Zenit Rode kaart voor V. Bystrov Zenit
92' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Weligton Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Málaga
Opstellingen Zenit - Málaga

Voorbeschouwing Zenit - Málaga

Zenit en Málaga spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Málaga in de Champions League vond plaats op 18 september 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Málaga. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Málaga favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zenit te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zenit. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.