Nabeschouwing Ajax - Celtic (1-0) || Champions League 2013/2014

Woensdag 6 november 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Ajax het woensdag 6 november 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Amsterdam ArenA in Amsterdam.

Via de Ajax - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - Celtic (1-0)

Het Champions League duel tussen Ajax en Celtic is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 51e minuut dacht Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Schöne. Helaas voor Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ajax - Celtic
1
0
LIVE Ajax - Celtic 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Celtic Gele kaart voor G. Samaras Celtic
41' Gele kaart Ajax Gele kaart voor D. Klaassen Ajax
43' Gele kaart Celtic Gele kaart voor E. Izaguirre Celtic
51' Doelpunt Ajax Doelpunt L. Schöne met assist van T. Serero Ajax
68' Gele kaart Ajax Gele kaart voor S. Denswil Ajax
72' Wissel Ajax Wissel V. Fischer voor T. Serero Ajax
73' Wissel Celtic Wissel D. Boerrigter voor A. Stokes Celtic
77' Wissel Celtic Wissel J. Ledley voor B. Kayal Celtic
81' Wissel Celtic Wissel T. Pukki voor K. Commons Celtic
83' Wissel Ajax Wissel C. Poulsen voor D. Klaassen Ajax
90' Wissel Ajax Wissel M. van der Hoorn voor K. Sigþórsson Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax - Celtic
Opstellingen Ajax - Celtic

Voorbeschouwing Ajax - Celtic

Ajax en Celtic spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Ajax en Celtic in de Champions League vond plaats op 22 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celtic. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Celtic favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ajax te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ajax. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.