Nabeschouwing Ajax - Milan (1-1) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 1 oktober 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Ajax het dinsdag 1 oktober 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Amsterdam ArenA in Amsterdam.

Via de Ajax - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - Milan (1-1)

De Champions League 2013/2014 wedstrijd tussen Ajax en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 90e minuut dacht Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Denswil. Helaas voor Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 94e minuut was het Milan dat via M. Balotelli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Ajax - Milan
1
1
LIVE Ajax - Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Milan Gele kaart voor K. Constant Milan
59' Wissel Ajax Wissel L. Schöne voor L. Duarte Ajax
60' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Balotelli Milan
64' Wissel Ajax Wissel L. Andersen voor L. de Sa Ajax
78' Wissel Ajax Wissel M. van der Hoorn voor N. Moisander Ajax
80' Wissel Milan Wissel A. Matri voor Robinho Milan
84' Wissel Milan Wissel U. Emanuelson voor A. Poli Milan
90' Doelpunt Ajax Doelpunt S. Denswil met assist van L. Schöne Ajax
94' Penalty Milan Penalty M. Balotelli Milan
93' Gele kaart Ajax Gele kaart voor M. van der Hoorn Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax - Milan
Opstellingen Ajax - Milan

Voorbeschouwing Ajax - Milan

Ajax en Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Ajax en Milan in de Champions League vond plaats op 8 december 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Ajax favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Milan slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.