Nabeschouwing Anderlecht - Benfica (2-3) || Champions League 2013/2014

Woensdag 27 november 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Anderlecht het woensdag 27 november 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Benfica.

Via de Anderlecht - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Benfica (2-3)

Het Champions League duel tussen Anderlecht en Benfica is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Mbemba. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Benfica dat via N. Matić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Mbemba dacht na 52 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 77e minuut scoorde Anderlecht via M. Bruno, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Benfica via Rodrigo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Benfica
2
3
LIVE Anderlecht - Benfica 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Anderlecht Doelpunt C. Mbemba met assist van F. NSakala Anderlecht
29' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor M. Bruno Anderlecht
34' Doelpunt Benfica Doelpunt N. Matić met assist van E. Pérez Benfica
49' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor B. Nuytinck Anderlecht
52' Eigen doelpunt Benfica Eigen doelpunt C. Mbemba Benfica
55' Wissel Anderlecht Wissel F. Acheampong voor O. Deschacht Anderlecht
72' Wissel Benfica Wissel M. Sulejmani voor N. Gaitán Benfica
73' Wissel Anderlecht Wissel R. Vargas voor B. Nuytinck Anderlecht
77' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Bruno met assist van A. Vanden Borre Anderlecht
78' Gele kaart Benfica Gele kaart voor André Almeida Benfica
87' Wissel Benfica Wissel Rodrigo voor E. Pérez Benfica
88' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Mitrović Anderlecht
89' Wissel Benfica Wissel Ivan Cavaleiro voor L. Marković Benfica
90' Doelpunt Benfica Doelpunt Rodrigo met assist van M. Sulejmani Benfica
92' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Artur Moraes Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Benfica
Opstellingen Anderlecht - Benfica

Voorbeschouwing Anderlecht - Benfica

Anderlecht en Benfica spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Benfica in de Champions League vond plaats op 17 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 1 keer wist de ploeg van Anderlecht te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Anderlecht. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.