Nabeschouwing Anderlecht - PSG (0-5) || Champions League 2013/2014

Woensdag 23 oktober 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Anderlecht het woensdag 23 oktober 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSG.

Via de Anderlecht - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - PSG (0-5)

Het Champions League duel tussen Anderlecht en PSG is geëindigd in een 0-5 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Paris Saint Germain op voorsprong te komen via een doelpunt van Z. Ibrahimovic. Helaas voor Paris Saint Germain werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Paris Saint Germain dat via Z. Ibrahimovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Z. Ibrahimovic dacht na 36 minuten te scoren voor Paris Saint Germain, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde Paris Saint Germain via E. Cavani, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 62 minuten spelen wist Paris Saint Germain via Z. Ibrahimovic de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-5 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - PSG
LIVE Anderlecht - PSG 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Z. Ibrahimovic met assist van G. van der Wiel Paris Saint Germain
22' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Z. Ibrahimovic met assist van G. van der Wiel Paris Saint Germain
36' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Z. Ibrahimovic Paris Saint Germain
46' Wissel Anderlecht Wissel F. Acheampong voor M. Suárez Anderlecht
52' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt E. Cavani met assist van B. Matuidi Paris Saint Germain
53' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor F. NSakala Anderlecht
55' Wissel Paris Saint Germain Wissel Z. Camara voor Alex Paris Saint Germain
62' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Z. Ibrahimovic met assist van Thiago Motta Paris Saint Germain
63' Wissel Paris Saint Germain Wissel A. Rabiot voor B. Matuidi Paris Saint Germain
71' Wissel Paris Saint Germain Wissel Lucas voor E. Lavezzi Paris Saint Germain
72' Wissel Anderlecht Wissel L. Milivojević voor D. Praet Anderlecht
72' Wissel Anderlecht Wissel G. Cyriac voor A. Mitrović Anderlecht