Nabeschouwing Austria Wien - Dinamo Zagreb (2-3) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 27 augustus 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Austria Wien het dinsdag 27 augustus 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Epet Arena in Prague.

Via de Austria Wien - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Dinamo Zagreb (2-3)

Het Champions League duel tussen Austria Wien en Dinamo Zagreb is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht Austria Wien op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Mader. Helaas voor Austria Wien werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Dinamo Zagreb dat via M. Brozović dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Fernándes dacht na 43 minuten te scoren voor Dinamo Zagreb, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Dinamo Zagreb via F. Bećiraj, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 82 minuten spelen wist Austria Wien via R. Kienast de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 92 minuten werd E. Soudani van Dinamo Zagreb met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Austria Wien - Dinamo Zagreb
2
3
LIVE Austria Wien - Dinamo Zagreb 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Austria Wien Doelpunt F. Mader Austria Wien
17' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor K. Rogulj Austria Wien
18' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Brozović Dinamo Zagreb
33' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Brozović met assist van Sammir Dinamo Zagreb
35' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor J. Šimunić Dinamo Zagreb
43' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt J. Fernándes met assist van Sammir Dinamo Zagreb
59' Wissel Dinamo Zagreb Wissel F. Bećiraj voor S. Husejinović Dinamo Zagreb
69' Wissel Austria Wien Wissel A. Grünwald voor T. Jun Austria Wien
70' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt F. Bećiraj met assist van Ivo Pinto Dinamo Zagreb
72' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Antolić voor Sammir Dinamo Zagreb
75' Wissel Dinamo Zagreb Wissel J. Leko voor E. Soudani Dinamo Zagreb
81' Wissel Austria Wien Wissel R. Kienast voor J. Holland Austria Wien
82' Doelpunt Austria Wien Doelpunt R. Kienast met assist van P. Hosiner Austria Wien
85' Wissel Austria Wien Wissel M. Leovac voor P. Hosiner Austria Wien
91' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor J. Pivarić Dinamo Zagreb
90' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor J. Fernándes Dinamo Zagreb
92' Rode kaart Dinamo Zagreb Rode kaart voor E. Soudani Dinamo Zagreb
90' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Leovac Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Dinamo Zagreb
Opstellingen Austria Wien - Dinamo Zagreb

Voorbeschouwing Austria Wien - Dinamo Zagreb

Austria Wien en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Austria Wien en Dinamo Zagreb in de Champions League vond plaats op 21 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Austria Wien. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Austria Wien favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dinamo Zagreb slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.