Nabeschouwing Austria Wien - Zenit (4-1) || Champions League 2013/2014

Woensdag 11 december 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Austria Wien het woensdag 11 december 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Ernst-Happel-Stadion in Wien.

Via de Austria Wien - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Zenit (4-1)

Het Champions League duel tussen Austria Wien en Zenit is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Zenit op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Kerzhakov. Helaas voor Zenit werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Austria Wien dat via P. Hosiner dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Jun dacht na 48 minuten te scoren voor Austria Wien, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 51e minuut scoorde Austria Wien via P. Hosiner, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist Austria Wien via R. Kienast de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Austria Wien - Zenit
4
1
LIVE Austria Wien - Zenit 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Kerzhakov met assist van Hulk Zenit
40' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Ortlechner Austria Wien
44' Doelpunt Austria Wien Doelpunt P. Hosiner met assist van M. Stanković Austria Wien
48' Doelpunt Austria Wien Doelpunt T. Jun met assist van M. Suttner Austria Wien
51' Doelpunt Austria Wien Doelpunt P. Hosiner Austria Wien
60' Wissel Austria Wien Wissel D. Royer voor T. Murg Austria Wien
63' Wissel Zenit Wissel A. Arshavin voor K. Zyryanov Zenit
68' Wissel Austria Wien Wissel T. Šimkovič voor M. Stanković Austria Wien
73' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor E. Dilaver Austria Wien
81' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Hulk Zenit
83' Wissel Austria Wien Wissel R. Kienast voor T. Jun Austria Wien
83' Wissel Zenit Wissel I. Smolnikov voor C. Ansaldi Zenit
83' Wissel Zenit Wissel V. Bystrov voor V. Faizulin Zenit
93' Doelpunt Austria Wien Doelpunt R. Kienast met assist van P. Hosiner Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Zenit
Opstellingen Austria Wien - Zenit

Voorbeschouwing Austria Wien - Zenit

Austria Wien en Zenit spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Austria Wien en Zenit in de Champions League vond plaats op 1 oktober 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.