Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Shakhtar Donetsk (4-0) || Champions League 2013/2014

Woensdag 23 oktober 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Bayer Leverkusen het woensdag 23 oktober 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Shakhtar Donetsk.

Via de Bayer Leverkusen - Shakhtar Donetsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Shakhtar Donetsk (4-0)

Het Champions League duel tussen Bayer Leverkusen en Shakhtar Donetsk is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Bayer 04 Leverkusen op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Kießling. Helaas voor Bayer 04 Leverkusen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Bayer 04 Leverkusen dat via S. Rolfes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Sam dacht na 57 minuten te scoren voor Bayer 04 Leverkusen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde Bayer 04 Leverkusen via S. Kießling, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bayer Leverkusen - Shakhtar Donetsk
4
0
LIVE Bayer Leverkusen - Shakhtar Donetsk 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Shakhtar Donetsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt S. Kießling met assist van G. Donati Bayer 04 Leverkusen
38' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor G. Donati Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Bernard voor Taison Shakhtar Donetsk
50' Penalty Bayer 04 Leverkusen Penalty S. Rolfes Bayer 04 Leverkusen
50' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor D. Srna Shakhtar Donetsk
56' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel P. Wollscheid voor E. Spahić Bayer 04 Leverkusen
57' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt S. Sam met assist van Heung-Min Son Bayer 04 Leverkusen
60' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor S. Kießling Bayer 04 Leverkusen
61' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Ilsinho voor Fernando Shakhtar Donetsk
69' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor E. Can Bayer 04 Leverkusen
71' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Hegeler voor Heung-Min Son Bayer 04 Leverkusen
72' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt S. Kießling Bayer 04 Leverkusen
76' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel E. Derdiyok voor S. Kießling Bayer 04 Leverkusen
78' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel F. Ferreyra voor Luiz Adriano Shakhtar Donetsk