Nabeschouwing Bayern München - Manchester City (2-3) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 10 december 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Bayern München het dinsdag 10 december 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Manchester City (2-3)

Het Champions League duel tussen Bayern München en Manchester City is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht FC Bayern München op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Müller. Helaas voor FC Bayern München werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het FC Bayern München dat via M. Götze dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. David Silva dacht na 28 minuten te scoren voor Manchester City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde Manchester City via A. Kolarov, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 62 minuten spelen wist Manchester City via J. Milner de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bayern München - Manchester City
2
3
LIVE Bayern München - Manchester City 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Müller met assist van Dante FC Bayern München
12' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Götze FC Bayern München
16' Wissel Manchester City Wissel P. Zabaleta voor M. Richards Manchester City
28' Doelpunt Manchester City Doelpunt David Silva met assist van J. Milner Manchester City
40' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Dante FC Bayern München
42' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor E. Džeko Manchester City
44' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor J. Milner Manchester City
55' Wissel FC Bayern München Wissel Javi Martínez voor M. Götze FC Bayern München
59' Penalty Manchester City Penalty A. Kolarov Manchester City
62' Doelpunt Manchester City Doelpunt J. Milner met assist van Jesús Navas Manchester City
68' Wissel FC Bayern München Wissel X. Shaqiri voor M. Mandžukić FC Bayern München
73' Wissel Manchester City Wissel Negredo voor David Silva Manchester City
78' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor Fernandinho Manchester City
83' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor P. Zabaleta Manchester City
88' Wissel Manchester City Wissel J. Rodwell voor E. Džeko Manchester City
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Manchester City
Opstellingen Bayern München - Manchester City

Voorbeschouwing Bayern München - Manchester City

Bayern München en Manchester City spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Manchester City in de Champions League vond plaats op 2 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Manchester City slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.