Nabeschouwing Bayern München - Manchester United (3-1) || Champions League 2013/2014

Woensdag 9 april 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Bayern München het woensdag 9 april 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Manchester United (3-1)

Het Champions League duel tussen Bayern München en Manchester United is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 57e minuut dacht Manchester United op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Evra. Helaas voor Manchester United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het FC Bayern München dat via M. Mandžukić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Müller dacht na 68 minuten te scoren voor FC Bayern München, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde FC Bayern München via A. Robben, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bayern München - Manchester United
3
1
LIVE Bayern München - Manchester United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor N. Vidić Manchester United
57' Doelpunt Manchester United Doelpunt P. Evra met assist van A. Valencia Manchester United
59' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Mandžukić met assist van F. Ribéry FC Bayern München
65' Wissel FC Bayern München Wissel Rafinha voor M. Götze FC Bayern München
68' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Müller met assist van A. Robben FC Bayern München
70' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor P. Evra Manchester United
73' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Rafinha FC Bayern München
74' Wissel Manchester United Wissel J. Hernández voor D. Fletcher Manchester United
76' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt A. Robben FC Bayern München
81' Wissel Manchester United Wissel A. Januzaj voor D. Welbeck Manchester United
84' Wissel FC Bayern München Wissel C. Pizarro voor T. Müller FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Manchester United
Opstellingen Bayern München - Manchester United

Voorbeschouwing Bayern München - Manchester United

Bayern München en Manchester United spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Manchester United in de Champions League vond plaats op 1 april 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bayern München als Manchester United wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.