Nabeschouwing Bayern München - Viktoria Pilsen (5-0) || Champions League 2013/2014

Woensdag 23 oktober 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Bayern München het woensdag 23 oktober 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Viktoria Pilsen (5-0)

Het Champions League duel tussen Bayern München en Viktoria Pilsen is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht FC Bayern München op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Ribéry. Helaas voor FC Bayern München werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het FC Bayern München dat via D. Alaba dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Ribéry dacht na 61 minuten te scoren voor FC Bayern München, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde FC Bayern München via B. Schweinsteiger, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 91 minuten spelen wist FC Bayern München via M. Götze de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bayern München - Viktoria Pilsen
5
0
LIVE Bayern München - Viktoria Pilsen 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor R. Hubník Viktoria Plzeň
25' Penalty FC Bayern München Penalty F. Ribéry FC Bayern München
37' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt D. Alaba met assist van M. Mandžukić FC Bayern München
48' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor D. Limberský Viktoria Plzeň
61' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt F. Ribéry FC Bayern München
63' Wissel FC Bayern München Wissel M. Götze voor P. Lahm FC Bayern München
63' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Duris voor P. Horváth Viktoria Plzeň
64' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt B. Schweinsteiger met assist van M. Götze FC Bayern München
67' Wissel FC Bayern München Wissel T. Müller voor F. Ribéry FC Bayern München
70' Wissel FC Bayern München Wissel C. Pizarro voor M. Mandžukić FC Bayern München
75' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Kovařík voor D. Limberský Viktoria Plzeň
86' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Kozáčik Viktoria Plzeň
86' Wissel Viktoria Plzeň Wissel S. Tecl voor M. Petržela Viktoria Plzeň
91' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Götze met assist van A. Robben FC Bayern München