Nabeschouwing CSKA Moskva - Viktoria Pilsen (3-2) || Champions League 2013/2014

Woensdag 2 oktober 2013 - 18:00 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt CSKA Moskva het woensdag 2 oktober 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen.

Via de CSKA Moskva - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Viktoria Pilsen (3-2)

Het Champions League duel tussen CSKA Moskva en Viktoria Pilsen is geëindigd in een 3-2 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Viktoria Plzeň op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Rajtoral. Helaas voor Viktoria Plzeň werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het CSKA Moskva dat via Z. Tošić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Honda dacht na 29 minuten te scoren voor CSKA Moskva, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde CSKA Moskva via R. Řezník, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 91 minuten spelen wist Viktoria Plzeň via M. Bakoš de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken CSKA Moskva - Viktoria Pilsen
3
2
LIVE CSKA Moskva - Viktoria Pilsen 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt F. Rajtoral Viktoria Plzeň
19' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Z. Tošić met assist van A. Musa CSKA Moskva
22' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor T. Hořava Viktoria Plzeň
29' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt K. Honda met assist van Z. Tošić CSKA Moskva
64' Wissel CSKA Moskva Wissel M. González voor S. Zuber CSKA Moskva
70' Wissel Viktoria Plzeň Wissel S. Tecl voor J. Kovařík Viktoria Plzeň
73' Wissel CSKA Moskva Wissel G. Milanov voor R. Elm CSKA Moskva
76' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor S. Tecl Viktoria Plzeň
77' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Duris voor T. Hořava Viktoria Plzeň
78' Eigen doelpunt CSKA Moskva Eigen doelpunt R. Řezník CSKA Moskva
84' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Pospisil voor R. Řezník Viktoria Plzeň
89' Wissel CSKA Moskva Wissel Vitinho voor A. Musa CSKA Moskva
91' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Bakoš met assist van S. Tecl Viktoria Plzeň