Nabeschouwing FCSB - Basel (1-1) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 22 oktober 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt FCSB het dinsdag 22 oktober 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Basel. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de FCSB - Basel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FCSB - Basel (1-1)

De Champions League 2013/2014 wedstrijd tussen FCSB en Basel geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 48e minuut dacht Basel op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Diaz. Helaas voor Basel werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut was het FCSB dat via Leandro Tatu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FCSB - Basel
1
1
LIVE FCSB - Basel 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FCSB - Basel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Basel Gele kaart voor F. Schär Basel
23' Gele kaart Basel Gele kaart voor K. Voser Basel
46' Wissel FCSB Wissel P. Kapetanos voor F. Piovaccari FCSB
48' Doelpunt Basel Doelpunt M. Diaz met assist van M. Streller Basel
55' Wissel FCSB Wissel Leandro Tatu voor N. Stanciu FCSB
59' Wissel FCSB Wissel L. Filip voor M. Pintilii FCSB
66' Gele kaart FCSB Gele kaart voor D. Georgievski FCSB
68' Wissel Basel Wissel T. Xhaka voor B. Safari Basel
74' Wissel Basel Wissel Mohamed El Nenny voor M. Streller Basel
79' Gele kaart FCSB Gele kaart voor Ł. Szukala FCSB
87' Wissel Basel Wissel A. Ajeti voor G. Serey Die Basel
88' Doelpunt FCSB Doelpunt Leandro Tatu met assist van Adrian Popa I FCSB