Nabeschouwing FCSB - Chelsea (0-4) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 1 oktober 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt FCSB het dinsdag 1 oktober 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de FCSB - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FCSB - Chelsea (0-4)

Het Champions League duel tussen FCSB en Chelsea is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht Chelsea op voorsprong te komen via een doelpunt van Ramires. Helaas voor Chelsea werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Chelsea dat via D. Georgievski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Ramires dacht na 55 minuten te scoren voor Chelsea, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Chelsea via F. Lampard, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FCSB - Chelsea
LIVE FCSB - Chelsea 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FCSB - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Chelsea Wissel S. Etoo voor Fernando Torres Chelsea
20' Doelpunt Chelsea Doelpunt Ramires met assist van S. Etoo Chelsea
33' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor F. Lampard Chelsea
44' Eigen doelpunt Chelsea Eigen doelpunt D. Georgievski Chelsea
46' Wissel FCSB Wissel P. Kapetanos voor F. Piovaccari FCSB
46' Wissel FCSB Wissel Leandro Tatu voor Adrian Popa I FCSB
50' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor A. Cole Chelsea
55' Doelpunt Chelsea Doelpunt Ramires met assist van Oscar Chelsea
71' Wissel FCSB Wissel Fernando Varela voor D. Georgievski FCSB
78' Wissel Chelsea Wissel Azpilicueta voor Oscar Chelsea
81' Wissel Chelsea Wissel Willian voor Mata Chelsea
90' Doelpunt Chelsea Doelpunt F. Lampard met assist van Willian Chelsea