Nabeschouwing FCSB - Dinamo Tbilisi (1-1) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 6 augustus 2013 - 19:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt FCSB het dinsdag 6 augustus 2013 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Dinamo Tbilisi. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de FCSB - Dinamo Tbilisi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FCSB - Dinamo Tbilisi (1-1)

De Champions League 2013/2014 wedstrijd tussen FCSB en Dinamo Tbilisi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 7e minuut dacht FCSB op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Latovlevici. Helaas voor FCSB werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Dinamo Tbilisi dat via Ustaritz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FCSB - Dinamo Tbilisi
1
1
LIVE FCSB - Dinamo Tbilisi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FCSB - Dinamo Tbilisi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt FCSB Doelpunt I. Latovlevici met assist van A. Bourceanu FCSB
30' Gele kaart FCSB Gele kaart voor G. Iancu FCSB
31' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor L. Khmaladze Dinamo Tbilisi
46' Wissel FCSB Wissel F. Gardoş voor Ł. Szukala FCSB
46' Wissel FCSB Wissel N. Stanciu voor M. Pintilii FCSB
48' Doelpunt Dinamo Tbilisi Doelpunt Ustaritz met assist van Xisco Muñoz Dinamo Tbilisi
56' Wissel FCSB Wissel A. Prepeliță voor G. Iancu FCSB
60' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel D. Goga voor G. Papava Dinamo Tbilisi
69' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor D. Goga Dinamo Tbilisi
69' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel D. Vouho voor J. Dvali Dinamo Tbilisi
74' Gele kaart FCSB Gele kaart voor Adrian Popa I FCSB
77' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor D. Vouho Dinamo Tbilisi
92' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor G. Seturidze Dinamo Tbilisi
Video hoogtepunten en samenvatting FCSB - Dinamo Tbilisi
Opstellingen FCSB - Dinamo Tbilisi

Voorbeschouwing FCSB - Dinamo Tbilisi

FCSB en Dinamo Tbilisi spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen FCSB en Dinamo Tbilisi in de Champions League vond plaats op 30 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor FCSB. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is FCSB favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dinamo Tbilisi slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.