Nabeschouwing Fenerbahçe - Arsenal (0-3) || Champions League 2013/2014

Woensdag 21 augustus 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Fenerbahçe het woensdag 21 augustus 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Arsenal.

Via de Fenerbahçe - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Arsenal (0-3)

Het Champions League duel tussen Fenerbahçe en Arsenal is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 51e minuut dacht Arsenal op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Gibbs. Helaas voor Arsenal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Arsenal dat via A. Ramsey dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Giroud dacht na 77 minuten te scoren voor Arsenal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Arsenal
LIVE Fenerbahçe - Arsenal 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor P. Webó Fenerbahçe
33' Wissel Arsenal Wissel C. Jenkinson voor L. Koscielny Arsenal
46' Wissel Fenerbahçe Wissel G. Gönül voor B. İrtegün Fenerbahçe
51' Doelpunt Arsenal Doelpunt K. Gibbs met assist van T. Walcott Arsenal
62' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Emenike voor P. Webó Fenerbahçe
64' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Ramsey met assist van J. Wilshere Arsenal
66' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Bruno Alves Fenerbahçe
75' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor W. Szczęsny Arsenal
76' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Kadlec Fenerbahçe
77' Penalty Arsenal Penalty O. Giroud Arsenal
82' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Potuk voor Raul Meireles Fenerbahçe
82' Wissel Arsenal Wissel L. Podolski voor O. Giroud Arsenal
87' Wissel Arsenal Wissel Nacho Monreal voor T. Walcott Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Arsenal
Opstellingen Fenerbahçe - Arsenal

Voorbeschouwing Fenerbahçe - Arsenal

Fenerbahçe en Arsenal spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Arsenal in de Champions League vond plaats op 5 november 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Arsenal favoriet. 1 keer wist de ploeg van Fenerbahçe te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fenerbahçe. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.