Nabeschouwing FH - Ekranas (2-1) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 23 juli 2013 - 21:15 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt FH het dinsdag 23 juli 2013 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Ekranas.

Via de FH - Ekranas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FH - Ekranas (2-1)

Het Champions League duel tussen FH en Ekranas is geëindigd in een 2-1 overwinning voor FH. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut dacht Ekranas op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Buinickij. Helaas voor Ekranas werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het FH dat via B. Sverrisson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 52e minuut moest Ekranas verder met een man minder nadat Oscar Reyes een rode kaart had gekregen. Het lukte FH in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 92e minuut scoorde FH via A. Björnsson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FH - Ekranas
2
1
LIVE FH - Ekranas 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FH - Ekranas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor G. Tomkevičius Ekranas
16' Wissel Ekranas Wissel I. Kozlovs voor D. Đenić Ekranas
20' Gele kaart FH Gele kaart voor Ó. Snorrason FH
26' Penalty Ekranas Penalty A. Buinickij Ekranas
26' Gele kaart FH Gele kaart voor P. Vidarsson FH
38' Doelpunt FH Doelpunt B. Sverrisson FH
46' Wissel FH Wissel F. Bjarnason voor B. Guðmundsson FH
46' Wissel FH Wissel A. Björnsson voor P. Vidarsson FH
51' Gele kaart FH Gele kaart voor G. Thórisson FH
52' Rode kaart Ekranas Rode kaart voor Oscar Reyes Ekranas
60' Wissel Ekranas Wissel V. Kavaliauskas voor I. Kozlovs Ekranas
61' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor E. Varnas Ekranas
67' Wissel Ekranas Wissel A. Ribokas voor A. Buinickij Ekranas
76' Gele kaart FH Gele kaart voor E. Pálsson FH
80' Gele kaart FH Gele kaart voor S. Tillen FH
84' Gele kaart FH Gele kaart voor B. Sverrisson FH
88' Wissel FH Wissel I. Óskarsson voor A. Gudnason FH
92' Doelpunt FH Doelpunt A. Björnsson FH
Video hoogtepunten en samenvatting FH - Ekranas
Opstellingen FH - Ekranas

Voorbeschouwing FH - Ekranas

FH en Ekranas spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen FH en Ekranas in de Champions League vond plaats op 16 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor FH. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is FH favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ekranas slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.