Nabeschouwing Galatasaray - Kopenhagen (3-1) || Champions League 2013/2014

Woensdag 23 oktober 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Galatasaray het woensdag 23 oktober 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Rams Global Stadium in Istanbul.

Via de Galatasaray - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Kopenhagen (3-1)

Het Champions League duel tussen Galatasaray en Kopenhagen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Galatasaray op voorsprong te komen via een doelpunt van Felipe Melo. Helaas voor Galatasaray werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Galatasaray dat via W. Sneijder dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Drogba dacht na 46 minuten te scoren voor Galatasaray, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde FC Copenhagen via Claudemir, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Kopenhagen
3
1
LIVE Galatasaray - Kopenhagen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Felipe Melo met assist van D. Nounkeu Galatasaray
33' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor T. Delaney FC Copenhagen
38' Doelpunt Galatasaray Doelpunt W. Sneijder met assist van E. Eboué Galatasaray
46' Doelpunt Galatasaray Doelpunt D. Drogba met assist van E. Eboué Galatasaray
46' Wissel FC Copenhagen Wissel F. Adi voor Vetokele FC Copenhagen
46' Wissel FC Copenhagen Wissel C. Bolaños voor R. Gíslason FC Copenhagen
76' Wissel Galatasaray Wissel C. Gülselam voor Felipe Melo Galatasaray
80' Wissel Galatasaray Wissel N. Amrabat voor W. Sneijder Galatasaray
84' Wissel FC Copenhagen Wissel Y. Toutouh voor D. Braaten FC Copenhagen
86' Wissel Galatasaray Wissel U. Bulut voor D. Drogba Galatasaray
88' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt Claudemir met assist van Y. Toutouh FC Copenhagen