Nabeschouwing Grasshopper - Olympique Lyon (0-1) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 6 augustus 2013 - 21:00 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Grasshopper het dinsdag 6 augustus 2013 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon.

Via de Grasshopper - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grasshopper - Olympique Lyon (0-1)

Het Champions League duel tussen Grasshopper en Olympique Lyon is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 82e minuut dacht Olympique Lyonnais op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Grenier. Helaas voor Olympique Lyonnais werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Grasshopper - Olympique Lyon
LIVE Grasshopper - Olympique Lyon 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grasshopper - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor Miguel Lopes Olympique Lyonnais
18' Gele kaart Grasshopper Gele kaart voor I. Hajrović Grasshopper
21' Gele kaart Grasshopper Gele kaart voor T. Nzuzi Grasshopper
31' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor C. Grenier Olympique Lyonnais
57' Gele kaart Grasshopper Gele kaart voor M. Vilotić Grasshopper
58' Wissel Olympique Lyonnais Wissel Y. Gourcuff voor G. Danic Olympique Lyonnais
69' Gele kaart Grasshopper Gele kaart voor D. Pavlovic Grasshopper
69' Wissel Grasshopper Wissel A. Ngamukol voor F. Feltscher Grasshopper
70' Wissel Grasshopper Wissel J. Vonlanthen voor T. Nzuzi Grasshopper
76' Wissel Olympique Lyonnais Wissel G. Fofana voor S. Malbranque Olympique Lyonnais
79' Wissel Grasshopper Wissel M. Brahimi voor I. Hajrović Grasshopper
80' Wissel Olympique Lyonnais Wissel Y. Benzia voor A. Lacazette Olympique Lyonnais
82' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt C. Grenier met assist van L. López Olympique Lyonnais
Video hoogtepunten en samenvatting Grasshopper - Olympique Lyon
Opstellingen Grasshopper - Olympique Lyon

Voorbeschouwing Grasshopper - Olympique Lyon

Grasshopper en Olympique Lyon spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Grasshopper en Olympique Lyon in de Champions League vond plaats op 30 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Olympique Lyon favoriet. 1 keer wist de ploeg van Grasshopper te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Grasshopper. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.