Nabeschouwing Juventus - Galatasaray (2-2) || Champions League 2013/2014

Woensdag 2 oktober 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Juventus het woensdag 2 oktober 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Stadium in Torino.

Via de Juventus - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Galatasaray (2-2)

De Champions League 2013/2014 wedstrijd tussen Juventus en Galatasaray geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 36e minuut dacht Galatasaray op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Drogba. Helaas voor Galatasaray werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het Juventus dat via A. Vidal dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Quagliarella dacht na 87 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Galatasaray via U. Bulut, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Galatasaray
2
2
LIVE Juventus - Galatasaray 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Wissel Galatasaray Wissel G. Zan voor S. Kaya Galatasaray
26' Wissel Juventus Wissel F. Quagliarella voor M. Vučinić Juventus
36' Doelpunt Galatasaray Doelpunt D. Drogba Galatasaray
46' Wissel Juventus Wissel M. Isla voor S. Lichtsteiner Juventus
60' Wissel Galatasaray Wissel N. Amrabat voor Riera Galatasaray
68' Wissel Juventus Wissel Llorente voor L. Bonucci Juventus
71' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor F. Muslera Galatasaray
74' Wissel Galatasaray Wissel U. Bulut voor W. Sneijder Galatasaray
78' Penalty Juventus Penalty A. Vidal Juventus
80' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor G. Zan Galatasaray
87' Doelpunt Juventus Doelpunt F. Quagliarella met assist van A. Pirlo Juventus
88' Doelpunt Galatasaray Doelpunt U. Bulut met assist van D. Drogba Galatasaray