Nabeschouwing Juventus - Kopenhagen (3-1) || Champions League 2013/2014

Woensdag 27 november 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Juventus het woensdag 27 november 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Stadium in Torino.

Via de Juventus - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Kopenhagen (3-1)

Het Champions League duel tussen Juventus en Kopenhagen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Vidal. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het FC Copenhagen dat via O. Mellberg dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Vidal dacht na 60 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Juventus via A. Vidal, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Kopenhagen
3
1
LIVE Juventus - Kopenhagen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor L. Jacobsen FC Copenhagen
29' Penalty Juventus Penalty A. Vidal Juventus
33' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor R. Sigurdsson FC Copenhagen
56' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt O. Mellberg FC Copenhagen
60' Penalty Juventus Penalty A. Vidal Juventus
60' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor O. Mellberg FC Copenhagen
61' Wissel FC Copenhagen Wissel T. Kristensen voor C. Bolaños FC Copenhagen
63' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Vidal met assist van P. Pogba Juventus
69' Wissel Juventus Wissel C. Marchisio voor S. Padoin Juventus
76' Wissel FC Copenhagen Wissel D. Awankwaa voor T. Delaney FC Copenhagen
81' Wissel Juventus Wissel M. Vučinić voor C. Tévez Juventus
81' Wissel FC Copenhagen Wissel M. Pourié voor Y. Toutouh FC Copenhagen
83' Wissel Juventus Wissel A. Ogbonna voor A. Vidal Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Kopenhagen
Opstellingen Juventus - Kopenhagen

Voorbeschouwing Juventus - Kopenhagen

Juventus en Kopenhagen spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Kopenhagen in de Champions League vond plaats op 17 september 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.