Nabeschouwing Kopenhagen - Real Madrid (0-2) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 10 december 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Kopenhagen het dinsdag 10 december 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken in København.

Via de Kopenhagen - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Real Madrid (0-2)

Het Champions League duel tussen Kopenhagen en Real Madrid is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 25e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Modrić. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Real Madrid dat via Cristiano Ronaldo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kopenhagen - Real Madrid
LIVE Kopenhagen - Real Madrid 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel FC Copenhagen Wissel C. Bolaños voor N. Jørgensen FC Copenhagen
18' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Marcelo Real Madrid
25' Doelpunt Real Madrid Doelpunt L. Modrić met assist van Isco Real Madrid
48' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van Pepe Real Madrid
64' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Xabi Alonso Real Madrid
67' Wissel Real Madrid Wissel Á. di María voor Isco Real Madrid
77' Wissel FC Copenhagen Wissel M. Pourié voor Y. Toutouh FC Copenhagen
77' Wissel FC Copenhagen Wissel C. Remmer voor C. Bolaños FC Copenhagen
77' Wissel Real Madrid Wissel Illarramendi voor Xabi Alonso Real Madrid
82' Wissel Real Madrid Wissel Casemiro voor L. Modrić Real Madrid
89' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor T. Delaney FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Real Madrid
Opstellingen Kopenhagen - Real Madrid

Voorbeschouwing Kopenhagen - Real Madrid

Kopenhagen en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Kopenhagen en Real Madrid in de Champions League vond plaats op 2 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Kopenhagen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kopenhagen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.