Nabeschouwing Ludogorets - Slovan Bratislava (3-0) || Champions League 2013/2014

Woensdag 24 juli 2013 - 19:30 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Ludogorets het woensdag 24 juli 2013 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava. De wedstrijd wordt gespeeld in Ludogorets Arena in Razgrad.

Via de Ludogorets - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Slovan Bratislava (3-0)

Het Champions League duel tussen Ludogorets en Slovan Bratislava is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Ludogorets op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Stoyanov. Helaas voor Ludogorets werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Ludogorets dat via Dani Abalo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Dani Abalo dacht na 78 minuten te scoren voor Ludogorets, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ludogorets - Slovan Bratislava
3
0
LIVE Ludogorets - Slovan Bratislava 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Ludogorets Doelpunt I. Stoyanov Ludogorets
5' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor I. Stoyanov Ludogorets
6' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor J. Halenár Slovan Bratislava
12' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Dani Abalo Ludogorets
48' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor R. Bezjak Ludogorets
61' Wissel Ludogorets Wissel Fábio Espinho voor Marcelinho Ludogorets
66' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Dani Abalo Ludogorets
66' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor N. Gorosito Slovan Bratislava
71' Wissel Slovan Bratislava Wissel P. Fort voor L. Peltier Slovan Bratislava
72' Wissel Ludogorets Wissel D. Bakalov voor I. Stoyanov Ludogorets
74' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor I. Žofčák Slovan Bratislava
76' Wissel Slovan Bratislava Wissel S. Soumah voor M. Jakúbek Slovan Bratislava
78' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Dani Abalo Ludogorets
80' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor S. Soumah Slovan Bratislava
83' Wissel Ludogorets Wissel M. Aleksandrov voor Dani Abalo Ludogorets
90' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor C. Moţi Ludogorets
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - Slovan Bratislava
Opstellingen Ludogorets - Slovan Bratislava

Voorbeschouwing Ludogorets - Slovan Bratislava

Ludogorets en Slovan Bratislava spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Ludogorets en Slovan Bratislava in de Champions League vond plaats op 17 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slovan Bratislava. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Slovan Bratislava favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ludogorets te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ludogorets. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.