Nabeschouwing Manchester City - Barcelona (0-2) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 18 februari 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Manchester City het dinsdag 18 februari 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona.

Via de Manchester City - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester City - Barcelona (0-2)

Het Champions League duel tussen Manchester City en Barcelona is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Demichelis in de 53e minuut, waardoor Manchester City met een man minder kwam te staan. In de 54e minuut was het FC Barcelona dat via L. Messi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Dani Alves dacht na 90 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Manchester City - Barcelona
LIVE Manchester City - Barcelona 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester City - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Dani Alves FC Barcelona
28' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor Negredo Manchester City
37' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor A. Kolarov Manchester City
53' Rode kaart Manchester City Rode kaart voor M. Demichelis Manchester City
54' Penalty FC Barcelona Penalty L. Messi FC Barcelona
58' Wissel Manchester City Wissel J. Lescott voor A. Kolarov Manchester City
58' Wissel Manchester City Wissel S. Nasri voor Jesús Navas Manchester City
74' Wissel Manchester City Wissel E. Džeko voor Negredo Manchester City
74' Wissel FC Barcelona Wissel Neymar voor A. Sánchez FC Barcelona
76' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor J. Mascherano FC Barcelona
86' Wissel FC Barcelona Wissel Sergi Roberto voor Fàbregas FC Barcelona
90' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Dani Alves met assist van Neymar FC Barcelona