Nabeschouwing Manchester City - Viktoria Pilsen (4-2) || Champions League 2013/2014

Woensdag 27 november 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Manchester City het woensdag 27 november 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen.

Via de Manchester City - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester City - Viktoria Pilsen (4-2)

Het Champions League duel tussen Manchester City en Viktoria Pilsen is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 33e minuut dacht Manchester City op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Agüero. Helaas voor Manchester City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Viktoria Plzeň dat via T. Hořava dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Nasri dacht na 65 minuten te scoren voor Manchester City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde Viktoria Plzeň via S. Tecl, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 78 minuten spelen wist Manchester City via Negredo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 89e minuut scoorde E. Džeko namens Manchester City. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Manchester City - Viktoria Pilsen
4
2
LIVE Manchester City - Viktoria Pilsen 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester City - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Penalty Manchester City Penalty S. Agüero Manchester City
40' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor J. Milner Manchester City
43' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt T. Hořava met assist van D. Kolář Viktoria Plzeň
46' Wissel Manchester City Wissel Jesús Navas voor S. Agüero Manchester City
49' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Čišovský Viktoria Plzeň
64' Wissel Manchester City Wissel Y. Touré voor Fernandinho Manchester City
65' Doelpunt Manchester City Doelpunt S. Nasri met assist van Jesús Navas Manchester City
69' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt S. Tecl met assist van D. Kolář Viktoria Plzeň
72' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor M. Demichelis Manchester City
73' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Kovařík voor M. Petržela Viktoria Plzeň
75' Wissel Manchester City Wissel Negredo voor S. Nasri Manchester City
78' Doelpunt Manchester City Doelpunt Negredo met assist van Jesús Navas Manchester City
86' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Bakoš voor D. Kolář Viktoria Plzeň
89' Doelpunt Manchester City Doelpunt E. Džeko met assist van J. Milner Manchester City
92' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor Y. Touré Manchester City
90' Wissel Viktoria Plzeň Wissel T. Wagner voor M. Duris Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester City - Viktoria Pilsen
Opstellingen Manchester City - Viktoria Pilsen

Voorbeschouwing Manchester City - Viktoria Pilsen

Manchester City en Viktoria Pilsen spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Manchester City en Viktoria Pilsen in de Champions League vond plaats op 17 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester City. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Manchester City favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Viktoria Pilsen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.