Nabeschouwing Manchester United - Bayern München (1-1) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 1 april 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Manchester United het dinsdag 1 april 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bayern München.

Via de Manchester United - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Bayern München (1-1)

De Champions League 2013/2014 wedstrijd tussen Manchester United en Bayern München geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 58e minuut dacht Manchester United op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Vidić. Helaas voor Manchester United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut was het FC Bayern München dat via B. Schweinsteiger dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut kreeg B. Schweinsteiger van FC Bayern München voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FC Bayern München de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Manchester United - Bayern München
1
1
LIVE Manchester United - Bayern München 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor A. Valencia Manchester United
46' Wissel Manchester United Wissel S. Kagawa voor R. Giggs Manchester United
58' Doelpunt Manchester United Doelpunt N. Vidić met assist van W. Rooney Manchester United
61' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor B. Schweinsteiger FC Bayern München
63' Wissel FC Bayern München Wissel M. Mandžukić voor T. Müller FC Bayern München
67' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt B. Schweinsteiger met assist van M. Mandžukić FC Bayern München
74' Wissel Manchester United Wissel A. Young voor A. Büttner Manchester United
74' Wissel FC Bayern München Wissel M. Götze voor T. Kroos FC Bayern München
82' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor M. Mandžukić FC Bayern München
85' Wissel Manchester United Wissel J. Hernández voor D. Welbeck Manchester United
89' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Javi Martínez FC Bayern München
90' Tweede gele kaart FC Bayern München Tweede gele kaart voor B. Schweinsteiger FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Bayern München
Opstellingen Manchester United - Bayern München

Voorbeschouwing Manchester United - Bayern München

Manchester United en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Bayern München in de Champions League vond plaats op 7 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Manchester United als Bayern München wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.