Nabeschouwing Metalist - PAOK (1-1) || Champions League 2013/2014

Woensdag 7 augustus 2013 - 19:00 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Metalist het woensdag 7 augustus 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in Oblasny SportKomplex Metalist in Kharkiv.

Via de Metalist - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metalist - PAOK (1-1)

De Champions League 2013/2014 wedstrijd tussen Metalist en PAOK geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 72e minuut dacht Metalist op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Blanco. Helaas voor Metalist werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het PAOK dat via T. Necid dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Metalist - PAOK
1
1
LIVE Metalist - PAOK 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metalist - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Metalist Gele kaart voor P. Gueye Metalist
29' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Miguel Vitor PAOK
38' Gele kaart PAOK Gele kaart voor K. Katsouranis PAOK
62' Wissel Metalist Wissel Marlos voor Diego Souza Metalist
67' Wissel PAOK Wissel S. Athanasiadis voor D. Salpingidis PAOK
72' Doelpunt Metalist Doelpunt S. Blanco met assist van Marlos Metalist
75' Wissel PAOK Wissel L. Lawrence voor G. Georgiadis PAOK
76' Wissel Metalist Wissel J. Cristaldo voor M. Dević Metalist
82' Wissel PAOK Wissel T. Necid voor A. Tziolis PAOK
83' Doelpunt PAOK Doelpunt T. Necid met assist van S. Athanasiadis PAOK
91' Gele kaart PAOK Gele kaart voor S. Athanasiadis PAOK
92' Wissel Metalist Wissel A. Berezovchuk voor Edmar Metalist
Video hoogtepunten en samenvatting Metalist - PAOK
Opstellingen Metalist - PAOK

Voorbeschouwing Metalist - PAOK

Metalist en PAOK spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Metalist en PAOK in de Champions League vond plaats op 30 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Metalist. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Metalist favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl PAOK slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.