Nabeschouwing Nõmme Kalju - HJK (2-1) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 23 juli 2013 - 17:30 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Nõmme Kalju het dinsdag 23 juli 2013 om 17:30 uur in eigen huis op tegen HJK.

Via de Nõmme Kalju - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nõmme Kalju - HJK (2-1)

Het Champions League duel tussen Nõmme Kalju en HJK is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Nõmme Kalju. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Nõmme Kalju op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Ceesay. Helaas voor Nõmme Kalju werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Nõmme Kalju dat via D. Quintieri dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Savage dacht na 64 minuten te scoren voor HJK, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nõmme Kalju - HJK
2
1
LIVE Nõmme Kalju - HJK 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nõmme Kalju - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Nõmme Kalju Doelpunt Y. Ceesay Nõmme Kalju
35' Doelpunt Nõmme Kalju Doelpunt D. Quintieri Nõmme Kalju
46' Wissel HJK Wissel N. Alho voor E. Zeneli HJK
56' Gele kaart HJK Gele kaart voor S. Mattila HJK
56' Wissel HJK Wissel M. Forssell voor J. Perovuo HJK
64' Doelpunt HJK Doelpunt D. Savage HJK
66' Wissel Nõmme Kalju Wissel H. Maehara voor E. Puri Nõmme Kalju
69' Wissel Nõmme Kalju Wissel T. Neemelo voor V. Voskoboinikov Nõmme Kalju
76' Wissel Nõmme Kalju Wissel Ferreira Rodrigues voor D. Quintieri Nõmme Kalju
76' Wissel HJK Wissel M. Lindström voor T. Kansikas HJK
90' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor V. Teleš Nõmme Kalju
92' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor A. Bärengrub Nõmme Kalju
Video hoogtepunten en samenvatting Nõmme Kalju - HJK
Opstellingen Nõmme Kalju - HJK

Voorbeschouwing Nõmme Kalju - HJK

Nõmme Kalju en HJK spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Nõmme Kalju en HJK in de Champions League vond plaats op 17 juli 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.