Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Anderlecht (3-1) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 10 december 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Olympiakos Piraeus het dinsdag 10 december 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Anderlecht.

Via de Olympiakos Piraeus - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Anderlecht (3-1)

Het Champions League duel tussen Olympiakos Piraeus en Anderlecht is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 33e minuut dacht Olympiakos Piraeus op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Saviola. Helaas voor Olympiakos Piraeus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Anderlecht dat via S. Klještan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 49e minuut kreeg C. Kouyaté van Anderlecht voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Anderlecht de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 58e minuut scoorde Olympiakos Piraeus via J. Saviola, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 88e minuut moest Anderlecht verder met een man minder, nadat F. NSakala een tweede gele kaart kreeg. In de 95e minuut scoorde A. Domínguez namens Olympiakos Piraeus. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 93e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het S. Proto van Anderlecht die voortijdig moest vertrekken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Olympiakos Piraeus - Anderlecht
3
1
LIVE Olympiakos Piraeus - Anderlecht 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor C. Kouyaté Anderlecht
21' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor L. Milivojević Anderlecht
33' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt J. Saviola Olympiakos Piraeus
39' Doelpunt Anderlecht Doelpunt S. Klještan met assist van G. Gillet Anderlecht
49' Tweede gele kaart Anderlecht Tweede gele kaart voor C. Kouyaté Anderlecht
52' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor David Fuster Olympiakos Piraeus
53' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel V. Weiss voor Paulo Machado Olympiakos Piraeus
53' Wissel Anderlecht Wissel B. Nuytinck voor L. Milivojević Anderlecht
58' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt J. Saviola met assist van David Fuster Olympiakos Piraeus
61' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Domínguez voor J. Saviola Olympiakos Piraeus
64' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Mitrović Anderlecht
65' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor S. Klještan Anderlecht
71' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor F. NSakala Anderlecht
72' Wissel Anderlecht Wissel F. Acheampong voor A. Vanden Borre Anderlecht
83' Wissel Anderlecht Wissel Y. Tielemans voor D. Praet Anderlecht
88' Tweede gele kaart Anderlecht Tweede gele kaart voor F. NSakala Anderlecht
89' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel D. Ndinga voor David Fuster Olympiakos Piraeus
95' Penalty Olympiakos Piraeus Penalty A. Domínguez Olympiakos Piraeus
93' Rode kaart Anderlecht Rode kaart voor S. Proto Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Anderlecht
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Anderlecht

Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Anderlecht

Olympiakos Piraeus en Anderlecht spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Olympiakos Piraeus en Anderlecht in de Champions League vond plaats op 2 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympiakos Piraeus. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Olympiakos Piraeus favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Anderlecht slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.