Nabeschouwing PAOK - Metalist (0-2) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 30 juli 2013 - 20:00 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt PAOK het dinsdag 30 juli 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Metalist.

Via de PAOK - Metalist live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - Metalist (0-2)

Het Champions League duel tussen PAOK en Metalist is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Metalist. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 43e minuut dacht Metalist op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Dević. Helaas voor Metalist werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Metalist dat via M. Dević dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PAOK - Metalist
LIVE PAOK - Metalist 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - Metalist teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart PAOK Gele kaart voor D. Salpingidis PAOK
32' Gele kaart Metalist Gele kaart voor Diego Souza Metalist
43' Penalty Metalist Penalty M. Dević Metalist
55' Wissel PAOK Wissel S. Oliseh voor Lucas PAOK
59' Gele kaart Metalist Gele kaart voor P. Gueye Metalist
62' Wissel Metalist Wissel S. Blanco voor Diego Souza Metalist
67' Wissel PAOK Wissel Z. Vukić voor G. Georgiadis PAOK
72' Doelpunt Metalist Doelpunt M. Dević met assist van J. Sosa Metalist
74' Gele kaart PAOK Gele kaart voor S. Athanasiadis PAOK
76' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Miguel Vitor PAOK
77' Wissel PAOK Wissel T. Necid voor S. Athanasiadis PAOK
77' Wissel Metalist Wissel J. Cristaldo voor M. Dević Metalist
91' Wissel Metalist Wissel O. Krasnoperov voor J. Sosa Metalist