Nabeschouwing PAOK - Schalke 04 (2-3) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 27 augustus 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt PAOK het dinsdag 27 augustus 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Schalke 04.

Via de PAOK - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - Schalke 04 (2-3)

Het Champions League duel tussen PAOK en Schalke 04 is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Schalke 04. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 43e minuut dacht Schalke 04 op voorsprong te komen via een doelpunt van Á. Szalai. Helaas voor Schalke 04 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het PAOK dat via S. Athanasiadis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 64e minuut kreeg J. Jones van Schalke 04 voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Schalke 04 de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 67e minuut scoorde Schalke 04 via J. Draxler, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 79 minuten spelen wist PAOK via K. Katsouranis de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde Á. Szalai namens Schalke 04. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken PAOK - Schalke 04
2
3
LIVE PAOK - Schalke 04 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor J. Jones Schalke 04
43' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt Á. Szalai met assist van A. Uchida Schalke 04
53' Doelpunt PAOK Doelpunt S. Athanasiadis met assist van S. Kitsiou PAOK
61' Wissel Schalke 04 Wissel M. Meyer voor C. Clemens Schalke 04
64' Tweede gele kaart Schalke 04 Tweede gele kaart voor J. Jones Schalke 04
67' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt J. Draxler met assist van M. Meyer Schalke 04
70' Wissel Schalke 04 Wissel R. Neustädter voor M. Meyer Schalke 04
74' Wissel PAOK Wissel T. Necid voor S. Athanasiadis PAOK
74' Wissel PAOK Wissel S. Oliseh voor D. Salpingidis PAOK
79' Doelpunt PAOK Doelpunt K. Katsouranis met assist van M. Stoch PAOK
79' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor Felipe Santana Schalke 04
80' Wissel PAOK Wissel G. Georgiadis voor Lucas PAOK
83' Wissel Schalke 04 Wissel J. Matip voor J. Farfán Schalke 04
87' Gele kaart PAOK Gele kaart voor S. Kitsiou PAOK
90' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt Á. Szalai met assist van J. Draxler Schalke 04
Video hoogtepunten en samenvatting PAOK - Schalke 04
Opstellingen PAOK - Schalke 04

Voorbeschouwing PAOK - Schalke 04

PAOK en Schalke 04 spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen PAOK en Schalke 04 in de Champions League vond plaats op 21 augustus 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.