Nabeschouwing Porto - Austria Wien (1-1) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 26 november 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Porto het dinsdag 26 november 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Austria Wien.

Via de Porto - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Austria Wien (1-1)

De Champions League 2013/2014 wedstrijd tussen Porto en Austria Wien geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 11e minuut dacht Austria Wien op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Kienast. Helaas voor Austria Wien werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Porto dat via J. Martínez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Porto - Austria Wien
1
1
LIVE Porto - Austria Wien 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Austria Wien Doelpunt R. Kienast Austria Wien
46' Wissel Porto Wissel Silvestre Varela voor S. Defour Porto
48' Doelpunt Porto Doelpunt J. Martínez met assist van E. Mangala Porto
55' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Suttner Austria Wien
64' Wissel Austria Wien Wissel M. Leovac voor T. Murg Austria Wien
65' Wissel Porto Wissel Ricardo Pereira voor Licá Porto
70' Wissel Austria Wien Wissel F. Mader voor E. Dilaver Austria Wien
72' Wissel Porto Wissel J. Quintero voor Josue Porto
82' Wissel Austria Wien Wissel R. Okotie voor M. Suttner Austria Wien
90' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor K. Rogulj Austria Wien
93' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Leovac Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Austria Wien
Opstellingen Porto - Austria Wien

Voorbeschouwing Porto - Austria Wien

Porto en Austria Wien spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Austria Wien in de Champions League vond plaats op 18 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Porto favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Austria Wien slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.