Nabeschouwing PSG - Bayer Leverkusen (2-1) || Champions League 2013/2014

Woensdag 12 maart 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt PSG het woensdag 12 maart 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes (Paris) in Paris.

Via de PSG - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Bayer Leverkusen (2-1)

Het Champions League duel tussen PSG en Bayer Leverkusen is geëindigd in een 2-1 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Bayer 04 Leverkusen op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Sam. Helaas voor Bayer 04 Leverkusen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het Paris Saint Germain dat via Marquinhos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Lavezzi dacht na 53 minuten te scoren voor Paris Saint Germain, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 68e minuut moest Bayer 04 Leverkusen verder met een man minder, nadat E. Can een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PSG - Bayer Leverkusen
2
1
LIVE PSG - Bayer Leverkusen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt S. Sam met assist van G. Donati Bayer 04 Leverkusen
13' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Marquinhos met assist van Y. Cabaye Paris Saint Germain
28' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor C. Jallet Paris Saint Germain
49' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor E. Derdiyok Bayer 04 Leverkusen
52' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor E. Can Bayer 04 Leverkusen
53' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt E. Lavezzi met assist van L. Digne Paris Saint Germain
62' Wissel Paris Saint Germain Wissel Lucas voor E. Lavezzi Paris Saint Germain
67' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Heung-Min Son voor G. Castro Bayer 04 Leverkusen
67' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Brandt voor S. Sam Bayer 04 Leverkusen
68' Tweede gele kaart Bayer 04 Leverkusen Tweede gele kaart voor E. Can Bayer 04 Leverkusen
72' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Ménez voor Z. Ibrahimovic Paris Saint Germain
78' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel M. Wagener voor S. Reinartz Bayer 04 Leverkusen
79' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor A. Rabiot Paris Saint Germain
85' Wissel Paris Saint Germain Wissel Z. Camara voor E. Cavani Paris Saint Germain
93' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Wagener Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Bayer Leverkusen
Opstellingen PSG - Bayer Leverkusen

Voorbeschouwing PSG - Bayer Leverkusen

PSG en Bayer Leverkusen spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Bayer Leverkusen in de Champions League vond plaats op 18 februari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is PSG favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Bayer Leverkusen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.