Nabeschouwing PSG - Olympiakos Piraeus (2-1) || Champions League 2013/2014

Woensdag 27 november 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt PSG het woensdag 27 november 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes (Paris) in Paris.

Via de PSG - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Olympiakos Piraeus (2-1)

Het Champions League duel tussen PSG en Olympiakos Piraeus is geëindigd in een 2-1 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Paris Saint Germain op voorsprong te komen via een doelpunt van Z. Ibrahimovic. Helaas voor Paris Saint Germain werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut kreeg M. Verratti van Paris Saint Germain voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Paris Saint Germain de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. K. Manolas dacht na 80 minuten te scoren voor Olympiakos Piraeus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Paris Saint Germain via E. Cavani, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken PSG - Olympiakos Piraeus
2
1
LIVE PSG - Olympiakos Piraeus 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Z. Ibrahimovic met assist van G. van der Wiel Paris Saint Germain
29' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor M. Verratti Paris Saint Germain
46' Tweede gele kaart Paris Saint Germain Tweede gele kaart voor M. Verratti Paris Saint Germain
46' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel V. Weiss voor G. Bong Olympiakos Piraeus
49' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor K. Manolas Olympiakos Piraeus
50' Wissel Paris Saint Germain Wissel A. Rabiot voor E. Lavezzi Paris Saint Germain
57' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Domínguez voor Leandro Salino Olympiakos Piraeus
66' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor G. van der Wiel Paris Saint Germain
67' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor B. Matuidi Paris Saint Germain
67' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor A. Domínguez Olympiakos Piraeus
71' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor V. Weiss Olympiakos Piraeus
77' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel J. Saviola voor J. Campbell Olympiakos Piraeus
79' Wissel Paris Saint Germain Wissel Marquinhos voor Z. Ibrahimovic Paris Saint Germain
80' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt K. Manolas Olympiakos Piraeus
82' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor G. Maniatis Olympiakos Piraeus
86' Wissel Paris Saint Germain Wissel Lucas voor B. Matuidi Paris Saint Germain
88' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor E. Cavani Paris Saint Germain
90' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt E. Cavani met assist van Marquinhos Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Olympiakos Piraeus
Opstellingen PSG - Olympiakos Piraeus

Voorbeschouwing PSG - Olympiakos Piraeus

PSG en Olympiakos Piraeus spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Olympiakos Piraeus in de Champions League vond plaats op 17 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is PSG favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Olympiakos Piraeus slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.