Nabeschouwing PSV - Zulte-Waregem (2-0) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 30 juli 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt PSV het dinsdag 30 juli 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem.

Via de PSV - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Zulte-Waregem (2-0)

Het Champions League duel tussen PSV en Zulte-Waregem is geëindigd in een 2-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 61e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Depay. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut was het PSV dat via J. Locadia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PSV - Zulte-Waregem
2
0
LIVE PSV - Zulte-Waregem 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Zulte-Waregem Wissel F. Duplus voor B. Verboom Zulte-Waregem
61' Doelpunt PSV Doelpunt M. Depay met assist van G. Wijnaldum PSV
67' Wissel Zulte-Waregem Wissel I. Conté voor F. Berrier Zulte-Waregem
69' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Ó. Skúlason Zulte-Waregem
72' Wissel PSV Wissel J. Locadia voor T. Matavž PSV
74' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Naessens voor M. Habibou Zulte-Waregem
75' Doelpunt PSV Doelpunt J. Locadia met assist van J. Brenet PSV
81' Wissel PSV Wissel F. Jozefzoon voor Z. Bakkali PSV
87' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Leye Zulte-Waregem