Nabeschouwing Shirak - Partizan (1-1) || Champions League 2013/2014

Woensdag 17 juli 2013 - 15:00 uur



In de Champions League 2013/2014 neemt Shirak het woensdag 17 juli 2013 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in Gyumri (Gyumri) in Gyumri.

Via de Shirak - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shirak - Partizan (1-1)

De Champions League 2013/2014 wedstrijd tussen Shirak en Partizan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 48e minuut dacht Shirak op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Hakobyan. Helaas voor Shirak werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 93e minuut was het Partizan dat via V. Volkov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Shirak - Partizan
Goals
1
1
LIVE Shirak - Partizan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shirak - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Gele kaart Partizan Gele kaart voor S. Marković Partizan
46' Wissel Partizan Wissel D. Brašanac voor P. Luka Partizan
46' Wissel Partizan Wissel M. Šćepović voor N. Ninković Partizan
48' Doelpunt Shirak Doelpunt D. Hakobyan Shirak
62' Wissel Shirak Wissel G. Odhiambo voor A. Barikyan Shirak
69' Wissel Shirak Wissel J. Apau voor D. Hakobyan Shirak
70' Gele kaart Partizan Gele kaart voor V. Volkov Partizan
77' Wissel Partizan Wissel F. Malbašić voor S. Ilić Partizan
80' Wissel Shirak Wissel A. Mkrtchyan voor D. Diop Shirak
84' Gele kaart Shirak Gele kaart voor K. Muradyan Shirak
93' Doelpunt Partizan Doelpunt V. Volkov Partizan
Video hoogtepunten en samenvatting Shirak - Partizan
Opstellingen Shirak - Partizan

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Shirak - Partizan

Shirak en Partizan spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Shirak en Partizan elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Shirak 0
Winst Partizan 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Shirak - Partizan Opstelling Shirak Opstelling Partizan Live Shirak - Partizan Live Shirak - Partizan kijken Shirak - Partizan kijken Live Shirak - Partizan stream Shirak - Partizan Fox Sports Nabeschouwing Shirak - Partizan Uitslag Shirak - Partizan Statistieken Shirak - Partizan Champions League 2013/2014 Shirak - Partizan wedden Shirak - Partizan gokken Shirak - Partizan Unibet