Nabeschouwing Shirak - Tre Penne (3-0) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 2 juli 2013 - 15:00 uur



In de Champions League 2013/2014 neemt Shirak het dinsdag 2 juli 2013 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Tre Penne. De wedstrijd wordt gespeeld in Gyumri (Gyumri) in Gyumri.

Via de Shirak - Tre Penne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shirak - Tre Penne (3-0)

Het Champions League duel tussen Shirak en Tre Penne is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Shirak. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 36e minuut dacht Shirak op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Fofana. Helaas voor Shirak werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Shirak dat via I. Fofana dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Fofana dacht na 64 minuten te scoren voor Shirak, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Shirak - Tre Penne
Goals
3
0
LIVE Shirak - Tre Penne 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shirak - Tre Penne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Doelpunt Shirak Doelpunt I. Fofana Shirak
55' Doelpunt Shirak Doelpunt I. Fofana Shirak
58' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor C. Valentini Tre Penne
64' Doelpunt Shirak Doelpunt I. Fofana Shirak
64' Wissel Shirak Wissel E. Panosyan voor D. Hakobyan Shirak
70' Wissel Tre Penne Wissel C. Menin voor L. Capicchioni Tre Penne
72' Gele kaart Shirak Gele kaart voor G. Hovhannisyan Shirak
72' Wissel Shirak Wissel A. Mkrtchyan voor G. Odhiambo Shirak
78' Wissel Shirak Wissel D. Marikyan voor S. Kyere Shirak
78' Wissel Tre Penne Wissel G. Cardini voor D. Pignieri Tre Penne
88' Wissel Tre Penne Wissel M. Tamburini voor M. Rossi Tre Penne
Video hoogtepunten en samenvatting Shirak - Tre Penne
Opstellingen Shirak - Tre Penne

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Shirak - Tre Penne

Shirak en Tre Penne spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Shirak en Tre Penne elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Shirak 0
Winst Tre Penne 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Shirak - Tre Penne Opstelling Shirak Opstelling Tre Penne Live Shirak - Tre Penne Live Shirak - Tre Penne kijken Shirak - Tre Penne kijken Live Shirak - Tre Penne stream Shirak - Tre Penne Fox Sports Nabeschouwing Shirak - Tre Penne Uitslag Shirak - Tre Penne Statistieken Shirak - Tre Penne Champions League 2013/2014 Shirak - Tre Penne wedden Shirak - Tre Penne gokken Shirak - Tre Penne Unibet