Nabeschouwing Tre Penne - Shirak (1-0) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 9 juli 2013 - 21:00 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Tre Penne het dinsdag 9 juli 2013 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Shirak. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico di Serravalle in Serravalle.

Via de Tre Penne - Shirak live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tre Penne - Shirak (1-0)

Het Champions League duel tussen Tre Penne en Shirak is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Tre Penne. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 2e minuut dacht Tre Penne op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Kyere. Helaas voor Tre Penne werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 93e minuut kreeg D. Marikyan van Shirak voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Shirak de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Tre Penne - Shirak
1
0
LIVE Tre Penne - Shirak 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tre Penne - Shirak teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Eigen doelpunt Tre Penne Eigen doelpunt S. Kyere Tre Penne
24' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor D. Pignieri Tre Penne
24' Gele kaart Shirak Gele kaart voor D. Kadio Shirak
39' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor E. Cibelli Tre Penne
47' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor A. Gasperoni Tre Penne
49' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor L. Capicchioni Tre Penne
58' Gele kaart Shirak Gele kaart voor I. Fofana Shirak
61' Wissel Shirak Wissel T. Davtyan voor A. Davoyan Shirak
63' Wissel Tre Penne Wissel C. Menin voor D. Pignieri Tre Penne
66' Wissel Shirak Wissel G. Odhiambo voor A. Barikyan Shirak
68' Wissel Shirak Wissel D. Marikyan voor S. Kyere Shirak
70' Gele kaart Shirak Gele kaart voor D. Marikyan Shirak
74' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor C. Valentini Tre Penne
78' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor N. Chiaruzzi Tre Penne
86' Wissel Tre Penne Wissel M. Tamburini voor M. Valli Tre Penne
88' Wissel Tre Penne Wissel L. Nanni voor L. Capicchioni Tre Penne
89' Gele kaart Shirak Gele kaart voor K. Aleksanyan Shirak
94' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor L. Nanni Tre Penne
93' Tweede gele kaart Shirak Tweede gele kaart voor D. Marikyan Shirak
Video hoogtepunten en samenvatting Tre Penne - Shirak
Opstellingen Tre Penne - Shirak

Voorbeschouwing Tre Penne - Shirak

Tre Penne en Shirak spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Tre Penne en Shirak in de Champions League vond plaats op 2 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shirak. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Shirak favoriet. 1 keer wist de ploeg van Tre Penne te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tre Penne. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.