Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Manchester City (0-3) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 17 september 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Viktoria Pilsen het dinsdag 17 september 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Manchester City (0-3)

Het Champions League duel tussen Viktoria Pilsen en Manchester City is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 48e minuut dacht Manchester City op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Džeko. Helaas voor Manchester City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Manchester City dat via Y. Touré dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Agüero dacht na 58 minuten te scoren voor Manchester City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Viktoria Pilsen - Manchester City
LIVE Viktoria Pilsen - Manchester City 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor A. Kolarov Manchester City
28' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor Fernandinho Manchester City
40' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor D. Limberský Viktoria Plzeň
48' Doelpunt Manchester City Doelpunt E. Džeko met assist van S. Agüero Manchester City
53' Doelpunt Manchester City Doelpunt Y. Touré met assist van S. Nasri Manchester City
58' Doelpunt Manchester City Doelpunt S. Agüero met assist van S. Nasri Manchester City
61' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Duris voor D. Kolář Viktoria Plzeň
67' Wissel Viktoria Plzeň Wissel R. Hubník voor L. Hejda Viktoria Plzeň
67' Wissel Manchester City Wissel J. Milner voor Jesús Navas Manchester City
80' Wissel Manchester City Wissel Javi García voor Y. Touré Manchester City
83' Wissel Manchester City Wissel Negredo voor E. Džeko Manchester City
84' Wissel Viktoria Plzeň Wissel S. Tecl voor M. Bakoš Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Manchester City
Opstellingen Viktoria Pilsen - Manchester City

Voorbeschouwing Viktoria Pilsen - Manchester City

Viktoria Pilsen en Manchester City spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Viktoria Pilsen en Manchester City elkaar treffen in de Champions League.