Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Zeljeznicar (4-3) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 16 juli 2013 - 17:30 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Viktoria Pilsen het dinsdag 16 juli 2013 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Zeljeznicar. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - Zeljeznicar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Zeljeznicar (4-3)

Het Champions League duel tussen Viktoria Pilsen en Zeljeznicar is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 52e minuut dacht Zeljeznicar op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Tomić. Helaas voor Zeljeznicar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het Viktoria Plzeň dat via M. Čišovský dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Kolář dacht na 66 minuten te scoren voor Viktoria Plzeň, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Viktoria Plzeň via D. Kolář, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 78 minuten spelen wist Zeljeznicar via V. Selimović de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 81e minuut scoorde F. Rajtoral namens Viktoria Plzeň. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 85e minuut leek S. Bučan te scoren voor Zeljeznicar, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Viktoria Pilsen - Zeljeznicar
4
3
LIVE Viktoria Pilsen - Zeljeznicar 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Zeljeznicar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor N. Jamak Zeljeznicar
26' Wissel Zeljeznicar Wissel D. Sadiković voor E. Hasanović Zeljeznicar
52' Doelpunt Zeljeznicar Doelpunt T. Tomić Zeljeznicar
55' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Kovařík voor S. Tecl Viktoria Plzeň
55' Wissel Viktoria Plzeň Wissel T. Wagner voor M. Petržela Viktoria Plzeň
61' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor V. Selimović Zeljeznicar
63' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Čišovský Viktoria Plzeň
66' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt D. Kolář Viktoria Plzeň
72' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor Y. Urdinov Zeljeznicar
76' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt D. Kolář Viktoria Plzeň
77' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor P. Horváth Viktoria Plzeň
77' Wissel Zeljeznicar Wissel R. Bajić voor E. Adilović Zeljeznicar
78' Doelpunt Zeljeznicar Doelpunt V. Selimović Zeljeznicar
81' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt F. Rajtoral Viktoria Plzeň
83' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor S. Bučan Zeljeznicar
83' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Duris voor D. Kolář Viktoria Plzeň
85' Doelpunt Zeljeznicar Doelpunt S. Bučan Zeljeznicar
87' Wissel Zeljeznicar Wissel Armin Hodžić voor V. Selimović Zeljeznicar
90' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor T. Tomić Zeljeznicar