Nabeschouwing Zeljeznicar - Viktoria Pilsen (1-2) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 23 juli 2013 - 21:00 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Zeljeznicar het dinsdag 23 juli 2013 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen.

Via de Zeljeznicar - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zeljeznicar - Viktoria Pilsen (1-2)

Het Champions League duel tussen Zeljeznicar en Viktoria Pilsen is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 5e minuut dacht Viktoria Plzeň op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Wagner. Helaas voor Viktoria Plzeň werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut moest V. Procházka van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Viktoria Plzeň verder met een speler minder. M. Petržela dacht na 30 minuten te scoren voor Viktoria Plzeň, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 45e minuut scoorde Zeljeznicar via N. Jamak, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zeljeznicar - Viktoria Pilsen
1
2
LIVE Zeljeznicar - Viktoria Pilsen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zeljeznicar - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt T. Wagner Viktoria Plzeň
12' Wissel Zeljeznicar Wissel M. Zeljković voor B. Čolić Zeljeznicar
20' Rode kaart Viktoria Plzeň Rode kaart voor V. Procházka Viktoria Plzeň
25' Wissel Viktoria Plzeň Wissel L. Hejda voor T. Wagner Viktoria Plzeň
30' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Petržela Viktoria Plzeň
31' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor N. Jamak Zeljeznicar
31' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor D. Kolář Viktoria Plzeň
43' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor P. Horváth Viktoria Plzeň
45' Doelpunt Zeljeznicar Doelpunt N. Jamak Zeljeznicar
51' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor Y. Urdinov Zeljeznicar
57' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor V. Selimović Zeljeznicar
59' Wissel Zeljeznicar Wissel Armin Hodžić voor M. Svraka Zeljeznicar
67' Wissel Zeljeznicar Wissel R. Bajić voor A. Škaljić Zeljeznicar
67' Wissel Viktoria Plzeň Wissel S. Tecl voor M. Petržela Viktoria Plzeň
86' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor R. Řezník Viktoria Plzeň
87' Wissel Viktoria Plzeň Wissel F. Rajtoral voor D. Kolář Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Zeljeznicar - Viktoria Pilsen
Opstellingen Zeljeznicar - Viktoria Pilsen

Voorbeschouwing Zeljeznicar - Viktoria Pilsen

Zeljeznicar en Viktoria Pilsen spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Zeljeznicar en Viktoria Pilsen in de Champions League vond plaats op 16 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Viktoria Pilsen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Viktoria Pilsen favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zeljeznicar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zeljeznicar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.