Nabeschouwing Zenit - Porto (1-1) || Champions League 2013/2014

Woensdag 6 november 2013 - 18:00 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Zenit het woensdag 6 november 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Porto.

Via de Zenit - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Porto (1-1)

De Champions League 2013/2014 wedstrijd tussen Zenit en Porto geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 23e minuut dacht Porto op voorsprong te komen via een doelpunt van L. González. Helaas voor Porto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Zenit dat via Hulk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Porto
1
1
LIVE Zenit - Porto 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Porto Doelpunt L. González met assist van Danilo Porto
28' Doelpunt Zenit Doelpunt Hulk met assist van R. Shirokov Zenit
28' Wissel Zenit Wissel A. Kerzhakov voor Danny Zenit
56' Gele kaart Porto Gele kaart voor Fernando Porto
61' Gele kaart Porto Gele kaart voor Alex Sandro Porto
67' Wissel Zenit Wissel A. Arshavin voor R. Shirokov Zenit
76' Wissel Porto Wissel Licá voor Josue Porto
81' Wissel Zenit Wissel K. Zyryanov voor A. Witsel Zenit
85' Gele kaart Zenit Gele kaart voor O. Shatov Zenit
86' Wissel Porto Wissel N. Ghilas voor L. González Porto
90' Gele kaart Zenit Gele kaart voor K. Zyryanov Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Porto
Opstellingen Zenit - Porto

Voorbeschouwing Zenit - Porto

Zenit en Porto spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Porto in de Champions League vond plaats op 22 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Porto slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.