Nabeschouwing Atlético Madrid - Bayer Leverkusen (1-0) (3-2 na strafschoppen) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 17 maart 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Atlético Madrid het dinsdag 17 maart 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen.

Via de Atlético Madrid - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Bayer Leverkusen (1-0) (3-2 na strafschoppen)

Het Champions League duel tussen Atlético Madrid en Bayer Leverkusen is geëindigd in een overwinning voor Atlético Madrid. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Atlético Madrid het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-2 gewonnen werd.

In de 27e minuut dacht Atlético Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Mario Suárez. Helaas voor Atlético Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-2 score in het voordeel van Atlético Madrid, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Atlético Madrid - Bayer Leverkusen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel Atlético Madrid Wissel J. Oblak voor Moyá Atlético Madrid
26' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor E. Spahić Bayer 04 Leverkusen
27' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Mario Suárez met assist van Cani Atlético Madrid
30' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. Giménez Atlético Madrid
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Raúl García voor Cani Atlético Madrid
65' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Ö. Toprak Bayer 04 Leverkusen
69' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel S. Kießling voor J. Drmic Bayer 04 Leverkusen
72' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Jesús Gámez Atlético Madrid
76' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Mario Suárez Atlético Madrid
77' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel S. Rolfes voor Heung-Min Son Bayer 04 Leverkusen
78' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor H. Çalhanoğlu Bayer 04 Leverkusen
83' Wissel Atlético Madrid Wissel Fernando Torres voor M. Mandžukić Atlético Madrid
89' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Wendell Bayer 04 Leverkusen
102' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor S. Kießling Bayer 04 Leverkusen
104' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Papadopoulos voor L. Bender Bayer 04 Leverkusen
110' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Fernando Torres Atlético Madrid
113' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Papadopoulos Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Bayer Leverkusen
Opstellingen Atlético Madrid - Bayer Leverkusen

Voorbeschouwing Atlético Madrid - Bayer Leverkusen

Atlético Madrid en Bayer Leverkusen spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Bayer Leverkusen in de Champions League vond plaats op 25 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayer Leverkusen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bayer Leverkusen favoriet. 1 keer wist de ploeg van Atlético Madrid te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Atlético Madrid. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.