Nabeschouwing Debrecen - BATE (1-0) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 29 juli 2014 - 20:30 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Debrecen het dinsdag 29 juli 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen BATE. De wedstrijd wordt gespeeld in Nagyerdei Stadion in Debrecen.

Via de Debrecen - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Debrecen - BATE (1-0)

Het Champions League duel tussen Debrecen en BATE is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Debrecen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 56e minuut dacht Debrecen op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Sidibé. Helaas voor Debrecen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Debrecen - BATE
1
0
LIVE Debrecen - BATE 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Debrecen - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Wissel Debrecen Wissel Á. Bódi voor R. Mihelič Debrecen
51' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor I. Sidibé Debrecen
56' Penalty Debrecen Penalty I. Sidibé Debrecen
59' Wissel BATE Wissel A. Pavlov voor I. Aleksievich BATE
61' Wissel BATE Wissel S. Krivets voor M. Gordeychuk BATE
62' Wissel Debrecen Wissel L. Seydi voor D. Volaš Debrecen
80' Wissel Debrecen Wissel Selim Bouadla voor P. Szakály Debrecen
81' Wissel BATE Wissel A. Karnitskiy voor A. Volodko BATE
82' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor Á. Bódi Debrecen
Video hoogtepunten en samenvatting Debrecen - BATE
Opstellingen Debrecen - BATE

Voorbeschouwing Debrecen - BATE

Debrecen en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Debrecen en BATE in de Champions League vond plaats op 7 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor BATE. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is BATE favoriet. 1 keer wist de ploeg van Debrecen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Debrecen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.